13 okt. 2008

Ännu en Tävling

Så kul - Så kul
Klicka på Länk eller Bild
Jättefina Härliga Saker är det Ju...
Kramis/Annelie
Slutförd

7 kommentarer:

Viola sa...

Hej Annelie, vilket tips ha varit inne och kommenterat, rara priser, så nu är det bara att hålla tummarna, ha en bra kväll, kram VIOLA

Levindas Värld sa...

Hej!

Va roligt att din dotter gillar mitt halsband. Jag är dock osäker på om silverdetaljerna på det svarta halsbandet är nickelfria tyvärr... Korsberlocken är inte nickelfri, men det är det stora hjärtat samt "believe"-berlocken. Jag har nickelfria silverfärgade kedjor.

Va roligt att du fått en tavla såld förresten, det är som du säger jätteroligt när folk uppskattar det man gör så pass att de vill köpa av en :)

kram

Ann-Charlotte sa...

Ja jag får den där drömmande looken i mina ögon när jag ser något som skafferidörren o gubben börjar mumla/morra direkt hihihi.
Ha en finfin tisdag!
Kramisar
Ann-Charlotte

Levindas Värld sa...

Hej Annelie!

Nu har jag skickat mejl till dig om hur vi kan gå tillväga med eventuellt köp :)

Kram!!

Anna-karin sa...

Zippedidodaaa zippedideeej... japp jag har hittat din blogg!! Jag gillar den skarpt, här blire fler besök. Jag scrollade lite och de där bröden ser ju hur läckra ut som helst MÅSTE prova någon dag.
//Anna-karin

Vardagens guldkorn sa...

Tack för tipset! Vilka fina loppisfynd du gjort. Vilka härliga handdukar, kommer att bli finfina kuddar. Själv har jag kommit över nya betongformar, jag ska visa resultat senare, ska bara övertala maken att släpa hem en säck betong först =0)
Linda

Lilla Blanka sa...

Tack för tipset!

Jättefina ljusstakar, snyggt rått material!

Kram
Mia